In de tuinkamer

Table d 'Hôte

‘…. genieten van lekker ongedwongen eten en gesprekken voeren met mensen die je soms net leert kennen…

 

Thuis gasten ontvangen aan mijn eettafel!!

Door Corona kon in de Tuinkamer lange tijd niet open. In september ben ik gestart. Omdat we geen anderhalve meter afstand kunnen houden, is het belangrijk dat iedereen voldoende is ingeënt. 

Ik kook een 3-gangen of 4-gangen verrassingsmenu voor jou en wie je maar mee wilt nemen. Er wordt op deze avonden ook met vlees en/of vis gekookt. Je eet in de sfeervolle tuinkamer. Bij mooi weer zijn de deuren open en zit je min of meer buiten.

Het is mogelijk om met je eigen groep te komen eten zonder dat er anderen bij aanschuiven. Neem dan even contact op via info@emiliekookt.nl of gebruik het contact formulier.

Voor slechts 29,50 p.p. heb je een heerlijk 3-gangenmenu inclusief een welkomstdrankje en koffie en thee na. (en een 4 gangenmenu is 39,50) Via de website betaal je, zodat je reservering is bevestigd en ik weet voor hoeveel personen er moet worden ingekocht. Wees op tijd van vol is vol. De drankjes reken je de avond zelf af (met pin). Geef van te voren op je account aan of je wel of geen vlees/vis wilt eten en of er eventueel andere dingen zijn die je echt niet lekker vindt of waar je allergisch voor bent. Er is plaats voor 8 tot 10 personen (vanaf 18 jaar).

Bij annuleren geldt: tot twee weken van te voren krijg je het bedrag volledig gerestitueerd. Daarna volgt een restitutie van 50 %. Ik houd immers een plaats voor je vrij en moet dus anderen afwijzen.

Ik heb een eigen wijnkaart gemaakt en in mijn kelder liggen de wijnen op jullie te wachten. Uiteraard heb ik ook non-alcoholische drankjes. 

We starten die avond om 18.30  en word je ontvangen met een welkomstdrankje.  Om het zo prettig mogelijk te houden voor iedereen, zijn er huisregels opgesteld. Lees deze even door. klik hier

Ideaal voor mensen die alleen zijn en dus niet zo snel uit eten gaan. Nu kun je gewoon aanschuiven en weer nieuwe mensen ontmoeten.

Data 

16 oktober: Het wordt herfst

Een menu samengesteld met producten van het seizoen.

13 november: Vegan Cuisine

Op verzoek van de privégroep maak ik een veganistsich menu.

11 december: Een voorschotje op de kerst

Het menu zal bestaan uit winterse, maar feestelijke gerechten alvast in de kerstsfeer.

13 januari: Italian night

Op verzoek van privégroep van Julia

Op de pagina ‘Bestellen’ kun je je aanmelden of klik hier