In de tuinkamer

In de tuinkamer

‘…. genieten van lekker ongedwongen eten en gesprekken voeren met mensen die je soms net leert kennen…

 

 

Eindelijk kan ik thuis ook gasten ontvangen!!

 

Door Corona kon in de Tuinkamer lange tijd niet open. In september ga ik eindelijk starten. Omdat we geen anderhalve meter afstand kunnen houden, is het belangrijk dat iedereen voldoende is ingeënt. Omdat de tuinkamer nog wordt verbouwd, wilde ik beginnen met aanschuiven in mijn gezellige keuken. Daarmee is het wat informeler, maar kan ik wel starten

Ik kook een 3-gangen verrassingsmenu voor jou en wie je maar mee wilt nemen. Er wordt op deze avonden ook met vlees en/of vis gekookt. Je eet in de sfeervolle tuinkamer. Bij mooi weer zijn de deuren open en zit je min of meer buiten.

Het is mogelijk om met je eigen groep te komen eten zonder dat er anderen bij aanschuiven. Neem dan even contact op via info@emiliekookt.nl of gebruik het contact formulier.

Voor slechts 29,50 p.p. heb je een heerlijk 3-gangenmenu inclusief een welkomstdrankje en koffie en thee na. Via de website betaal je, zodat je reservering is bevestigd en ik weet voor hoeveel personen er moet worden ingekocht. Doe dit uiterlijk twee dagen van te voren. De drankjes reken je de avond zelf af (met pin). Geef van te voren op je account aan of je wel of geen vlees/vis wilt eten en of er eventueel andere dingen zijn die je echt niet lekker vindt of waar je allergisch voor bent. Er is plaats voor 8 tot 10 personen (vanaf 18 jaar).

Ik heb een eigen wijnkaart gemaakt en in mijn kelder liggen de wijnen op jullie te wachten. Uiteraard heb ik ook non-alcoholische drankjes. 

We starten die avond om 18.30  en word je ontvangen met een welkomstdrankje.  Om het zo prettig mogelijk te houden voor iedereen, zijn er huisregels opgesteld. Lees deze even door. klik hier

Ideaal voor mensen die alleen zijn en dus niet zo snel uit eten gaan. Nu kun je gewoon aanschuiven en weer nieuwe mensen ontmoeten.

 

Data  na de zomer

25 september: Aan de keukentafel

Ik heb een hele grote gezellige keuken. Aan de keukentafel is heel informeel, maar erg gezellig. Inschuiven aan mijn hoekbank en van een nazomers menu genieten.

16 oktober: Het wordt herfst

Een menu samengesteld met producten van het seizoen.

13 november: Start van het wildseizoen

Menu zal aangepast zijn aan de koude en natte november maand dus verwarmende recepten.

11 december: Een voorschotje op de kerst

Het menu zal bestaan uit winterse, maar feestelijke gerechten alvast in de kerstsfeer.

 

 

 

Op de pagina ‘Bestellen’ kun je je aanmelden of klik hier