Met jou

Met jou

‘… met zijn allen koken, nieuwe dingen leren en samen eten…’

 

 

 

Kookworkshops:

 

Ik heb een heerlijke grote keuken met ruim plek om met meer mensen tegelijk te koken. Leuk om met een groep  nieuwe gerechten maken, nieuwe smaken leren kennen en gezellig samen te koken.

Bijvoorbeeld de workshop: Kennis maken met de Marokkaanse keuken. Leer over de kruiden en hoe je bekende Marokkaanse gerechten zelf kunt maken. Geschikt voor groepen van rond de 8 personen. Prijs: 39,50 per deelnemer. Dit is inclusief alle onkosten en het diner en koffie/thee/water. Andere drankjes zoals fris, wijn en bier, worden apart afgerekend.  Eventueel kan er ook een vast bedrag worden afgesproken inclusief de drankjes.

Als je geïnteresseerd bent, mail mij dan. Je kunt je vervolgens inschrijven via de bestelpagina. Je betaalt dan voor de workshop. De  drankjes reken je op de avond zelf af. Wil je met een privégroep komen op een datum in overleg, neem dan contact op om de mogelijkheden of data te bespreken. Klik hier

Ook de Indonesische keuken is een goede bekende van mij omdat ik er mee ben groot gebracht. Gezellig met elkaar boemboes maken en een rijsttafel bereiden en samen eten. Of samen vegetarisch koken, kijk maar wat jij leuk vindt om te doen!

Kruiden
Veel verse kruiden in de
Marokkaanse gerechten