Privacy verklaring EMILIEKOOKT

EMILIEKOOKT  is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
EMILIEKOOKT, Breitnersingel 23, 3055 BA, Rotterdam 06-24909698

info@emiliekookt.nl
www.emiliekookt.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
EMILIEKOOKT verwerkt uw persoonsgegevensomdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Bankrekeningnummer

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
EMILIEKOOKT verwerkt uw persoonsgegevens omdat deze noodzakelijk zijn voor de uitvoering van een overeenkomst en voor de volgende doelen:

  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen contacten indien dit nodig is om onze dienstverlening  uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclame
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
EMIKIEKOOKT bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijn voor alle (categorieƫn) van persoonsgegevens: 7 jaar na beƫindiging overeenkomst, met uitzondering van kopie identiteitsbewijs: maximaal 30 dagen na ontvangst.

Delen van persoonsgegevens met derden
EMILIEKOOKT  verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
EMILIEKOOKT  gebruikt geen cookies.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door EMILIEKOOKT en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@emiliekookt.nl  We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. EMILIEKOOKT wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
EMILIEKOOKT neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan

Wijzigingen privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op  de website worden gepubliceerd. Wij adviseren u dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. De huidige privacyverklaring is bijgewerkt op 5 februari 2020.