In de tuinkamer

In de tuinkamer

‘…. genieten van lekker ongedwongen eten en gesprekken voeren met mensen die je soms net leert kennen…

 

 

Helaas voorlopig nog geen table d’hote door de nieuwe maatregelen

 

Door Corona kon in de Tuinkamer helaas niet open. In Augustus ga ik starten volgens de Corona richtlijnen. Een kleiner gezelschap en vooralsnog losse tafels ( anders dan op foto’s), maar wel tot elkaar gericht en je eet tegelijkertijd hetzelfde menu.

Ik kook een 4-gangen verrassingsmenu voor jou en wie je maar mee wilt nemen. Er wordt op deze avonden ook met vlees en/of vis gekookt. Je eet in de sfeervolle tuinkamer. Bij mooi weer zijn de deuren open en zit je min of meer buiten.

Het is mogelijk om met je eigen groep te komen eten zonder dat er anderen bij aanschuiven. Neem dan even contact op via info@emiliekookt.nl of gebruik het contact formulier.

Voor slechts 29,50 p.p. heb je een heerlijk 3-gangenmenu inclusief een welkomstdrankje en koffie en thee na. Via de website betaal je de helft aan, zodat je je reservering hebt bevestigd en ik weet voor hoeveel personen er moet worden ingekocht. Doe dit uiterlijk twee dagen van te voren. De rest van het bedrag en de drankjes reken je de avond zelf af ( met pin). Geef van te voren op je account aan of je wel of geen vlees/vis wilt eten en of er eventueel andere dieet wensen zijn. Er is plaats voor 8 tot 10 personen (vanaf 18 jaar).

We starten die avond tussen 18.30 en 19.00. Dan is de inloop en word je ontvangen met een welkomstdrankje. Rond 19 uur ga je aan tafel. Om het zo prettig mogelijk te houden voor iedereen, zijn er huisregels opgesteld. Lees deze even door. klik hier

 

Data  na de zomer/ voorlopig uitgesteld tot nader order!

29 augustus: All American BBQ Night

Hoewel de VS niet bekend staan om hun hoogstaande culinaire keuken, kun je er toch wel erg lekker en vooral gezellig en informeel eten. Het is een verrassingsmenu, maar ‘lobster’ of ‘grilled steak’ en ‘corn on the cob’ zullen er zeker bij zijn. Verder is er  naast de reguliere wijnkaart, lekkere Californische wijn. We gaan er een gezellige avond van maken.

26 september: Nazomeren met een mediterraans menu

De mediterraanse keuken spreekt eigenlijk iedereen wel aan. Ik ben erg dol op de recepten van Ottolenghi en ook op de Turkse en Marokkaanse keuken. Er zal ongetwijfeld een lamsstoof bij zitten en ook deze avond zijn er bijpassende wijnen naast de vaste kaart.

10 oktober: Het wordt herfst

Dat betekent een herfstig menu met in ieder geval paddenstoelen, pompoen en andere seizoensproducten. 

7 november: Start van het wildseizoen

Menu zal aangepast zijn aan de koude en natte november maand. Vermoedelijk met soep, wild, stoofpotten en crumble. 

28 november: een voorschotje op de kerst

Het menu zal bestaan uit winterse, maar feestelijke recepten en de sfeer zal kerstig zijn. 

 

In december zal er geen In de tuinkamer zijn maar kan er wel gereserveerd worden voor privé-gezelschappen.

 

Op de pagina ‘Bestellen’ kun je je aanmelden of klik hier