Over mij

Over Emilie

Koken en lekker eten is een passie, al mijn leven lang. Ik houd van uitgebreid koken, lang tafelen en een goed glas wijn. Mijn vrienden komen graag eten en vaak zeggen ze: ‘Ga iets doen met deze passie’.

Dat is de reden waarom ik in maart 2020 ben gestart met EMILIEKOOKT. Ik wil jullie graag bij mij thuis ontvangen, maar ik bezorg ook op de donderdag. Vaak heb ik daarbij geweldig geholpen door mijn gezin. Pieter is een vaste hulp op donderdag, hij vindt koken net zo leuk als ik.  Jan-Maarten helpt mij ook bij het bezorgen, echt super! Zo is het een beetje een familiebedrijf. 

Omdat ik een aardrijkskunde docent en een globetrotter ben, kook ik gerechten van over de hele wereld. Ik ben niet bang voor smaakvolle exotische kruiden en ingrediënten 😉 Ik wil laten proeven, dat je ook heel lekker vegetarisch kunt koken en eten. Ik probeer veel te variëren in de herkomstlanden van mijn gerechten. Verder vind ik mooie, verse en verantwoorde producten belangrijk en maak daar zoveel mogelijk gebruik van.

Speciaal voor EMILIEKOOKT heb ik mijn HACCP diploma en Sociale Hygiene papieren gehaald en een RI&E opgesteld. 

Ik hoop je binnenkort te kunnen verwennen!’…