Bezorging van maaltijden is vooralsnog alleen aan postcodes 3054 en 3055. Bestellingen buiten deze zones kunnen alleen lopend of per fiets worden opgehaald rond 17.30. Voor ‘ In de tuinkamer’ en `kook en coach’ is er geen postcode restrictie.

Bestellingen voor de bezorging moeten tenminste 24 uur van te voren worden gedaan en betaald zijn dus vóór 17.00 uur op de voorgaande dag. Daarna gegarandeerde levering.

Inschrijven voor ‘In de tuinkamer’ moet tenminste 3 dagen van te voren worden gedaan. Later kan misschien in overleg met de gastvrouw.

Afspraken voor ‘In de tuinkamer’ kunnen geannuleerd worden tot 24 uur van te voren. Tot twee weken van te voren krijg je het volledige bedrag terug. Daarna krijg je de helft van het reeds aanbetaalde bedrag terug.

De 10% korting is alleen van toepassing op het bezorgen

Na 17 uur op de voorafgaande dag kunnen bestellingen niet meer geannuleerd worden. Er wordt gewoon geleverd, eventueel kan de maaltijd worden ingevroren.

Als een betaalde bestelling toch geannuleerd moet worden, kan er in overleg op een andere datum geleverd worden.

Als er door EMILIEKOOKT niet wordt geleverd (door onvoorziene omstandigheden) zoals afgesproken op de website, volgt een volledige restitutie van het betaalde bedrag.

Als er meer dan een half uur later wordt bezorgd dan de afgesproken tijd, worden de bezorgkosten gerestitueerd. Bij gratis bezorging wordt er 10% van het bestede bedrag gerestitueerd.

Als er niemand thuis is op de afgesproken aflevertijd, wordt de tas bij de voordeur gezet, tenzij er bericht is geweest over wijziging van bezorgtijd.

EMILIEKOOKT werkt met verse producten, die tenminste 1 dag koel bewaard kunnen blijven. Er is garantie op voedselkwaliteit tot 24 uur na levering mits voldoende koel (6°C) bewaard.

Via de website wordt een aantal uren hulp als kookcoach besteld via het contactformulier, betaling gaat via de pin.

De kookcoach uren kunnen alleen worden ingezet voor meedenken over menu’s, boodschappenassistentie, koken en begeleiding van het koken op het evenement zelf. Uren kunnen bijvoorbeeld niet worden ingezet voor zware sjouwwerkzaamheden of schoonmaken.

Als je een account aanmaakt, ontvang je de nieuwsbrief met daarin de aankondiging van de producten van de komende week en andere evenementen. Als je de Nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je onder in de mail afmelden.