Over Emilie

Koken en lekker eten is een passie, al mijn leven lang. Ik houd van uitgebreid koken, lang tafelen en een goed glas wijn. Mijn vrienden komen graag eten en vaak zeggen ze: ‘Ga iets doen met deze passie’.

Dat is de reden waarom ik in maart 2020 ben gestart met EMILIEKOOKT. Ik wil jullie graag bij mij thuis ontvangen om heerlijk te verwennen.  Jan-Maarten helpt mij in de bediening en in de keuken, echt super! Ook mijn zoon Pieter helpt af en toe. Zo is het een beetje een familiebedrijf.

 

Emilie van Emiliekookt

Omdat ik een aardrijkskunde docent en een globetrotter ben, kook ik gerechten van over de hele wereld. Ik ben niet bang voor smaakvolle exotische kruiden en ingrediënten. Ik wil laten proeven, dat je ook heel lekker vegetarisch kunt koken en eten. Ik probeer veel te variëren in de herkomstlanden van mijn gerechten. Verder vind ik mooie, verse en verantwoorde producten belangrijk en maak daar zoveel mogelijk gebruik van.

Speciaal voor EMILIEKOOKT heb ik mijn HACCP diploma en Sociale Hygiene papieren gehaald en een RI&E opgesteld. 

Ik hoop je binnenkort te kunnen verwennen!’…

Sarah

16 nov 2021

De table d’hote is voor iedereen aan te raden die graag in de watten gelegd wordt en zich wil laten verassen door een heerlijk en sterwaardig diner met heerlijke wijn erbij!

Wij komen zeker een keer terug!

Petra

2 oct 2021

Een geweldige avond: voor een verjaardag hebben we samen met de kinderen en hun aanhang op de Breitnersingel een workshop gevolgd. Een doorslaand succes! Ontzettend leuk om met de familie samen aan de slag te gaan.

Max

2 april 2021

Emilie kookt vorstelijk! Ik verheug mij steeds op de donderdag.

Ignace

24 april 2020

Wat een luxe om na een dag hard (thuis)werken met een glaasje rosé in het zonnetje te gaan zitten in plaats van de keuken in, wetende dat je straks een lekkere en gezonde maaltijd krijgt thuisbezorgd van Emilie die op haar bakfiets een rondje door de buurt fietst!