Voor jou

‘… de hele dag druk bezig en niet over het eten hoeven na te denken, heerlijk… ‘

 

Hoe het bezorgen van ‘Makkelijk op maandag’  werkt

Je bestelt van te voren via de app, maar uiterlijk 48 uur van te voren. 

Je krijgt op zondag een tas met verse ingrediënten voor de maaltijd van maandag. Als je hebt betaald via een betaalverzoek, krijg je de ingrediënten en het recept via de telefoon.

De gerechten zijn relatief eenvoudig om te maken. En iedere maandag een nieuw recept. De recepten kun je bewaren om zelf ook eens te maken,

Hoe de table d’hôte werkt

Af en toe ontvangt Emilie thuis gasten. Er is geen menu, maar je mag doorgeven wat je liever niet eet. Uiteraard is het volledig plantbased. Kijk maar naar het succes van toprestaurant 11 Madison square in New York. Dit restaurant serveert alleen maar plantbased gerechten en heeft 3 Michelinsterren. Je zit in de tuinkamer. In de zomer lekker met de deuren open, maar ook in de winter is dat erg gezellig. 

Sarah

16 nov 2021

De table d’hote is voor iedereen aan te raden die graag in de watten gelegd wordt en zich wil laten verassen door een heerlijk en sterwaardig diner met heerlijke wijn erbij!

Wij komen zeker een keer terug!

Petra

2 oct 2021

Een geweldige avond: voor een verjaardag hebben we samen met de kinderen en hun aanhang op de Breitnersingel een workshop gevolgd. Een doorslaand succes! Ontzettend leuk om met de familie samen aan de slag te gaan.

Max

2 april 2021

Emilie kookt vorstelijk! Ik verheug mij steeds op de donderdag.

Ignace

24 april 2020

Wat een luxe om na een dag hard (thuis)werken met een glaasje rosé in het zonnetje te gaan zitten in plaats van de keuken in, wetende dat je straks een lekkere en gezonde maaltijd krijgt thuisbezorgd van Emilie die op haar bakfiets een rondje door de buurt fietst!