Voor jou

‘… de hele dag druk bezig en niet over het eten hoeven na te denken, heerlijk… ‘

Hoe het bezorgen werkt

Je bestelt van te voren online, maar uiterlijk 24 uur van te voren. Vul in hoe laat je je bestelling bezorgd wilt hebben. Dit kan tussen 18.00 en 20.00 uur. Je krijgt je bestelling die donderdag warm geleverd. Je betaalt zo veel mogelijk van te voren online. Als je niet online bestelt, kun je pinnen aan de deur. Geef op je eigen account aan of er bepaalde zaken zijn die je echt niet lekker vindt, of waar je allergisch voor bent. Ik houd er zoveel mogelijk rekening mee. Maak een account aan en ontvang de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van activiteiten en aanbiedingen. 

De prijzen varieren een beetje afhankelijk van de ingredienten en de moeite. Zie bestelpagina.

Hoe de table d’hôte werkt

Ongeveer eens in de maand ontvangt Emilie thuis gasten. Je kunt intekenen via de bestelpagina. Er is geen menu maar je mag doorgeven wat je liever niet eet. Je zit in de tuinkamer. In de zomer lekker met de deuren open, maar ook in de winter is dat erg gezellig. Kijk op de bestelpagina wanneer de data zijn.

Sarah

16 nov 2021

De table d’hote is voor iedereen aan te raden die graag in de watten gelegd wordt en zich wil laten verassen door een heerlijk en sterwaardig diner met heerlijke wijn erbij!

Wij komen zeker een keer terug!

Petra

2 oct 2021

Een geweldige avond: voor een verjaardag hebben we samen met de kinderen en hun aanhang op de Breitnersingel een workshop gevolgd. Een doorslaand succes! Ontzettend leuk om met de familie samen aan de slag te gaan.

Max

2 april 2021

Emilie kookt vorstelijk! Ik verheug mij steeds op de donderdag.

Ignace

24 april 2020

Wat een luxe om na een dag hard (thuis)werken met een glaasje rosé in het zonnetje te gaan zitten in plaats van de keuken in, wetende dat je straks een lekkere en gezonde maaltijd krijgt thuisbezorgd van Emilie die op haar bakfiets een rondje door de buurt fietst!