Bij jou

‘… thuis een groot diner of een lunch geven met een beetje hulp….’

Voor sommigen is het een uitdaging om voor veel mensen te koken en een goed menu te bedenken. Ik kan je helpen zoveel als jij nodig hebt. Omdat ik zelf erg veel ervaring heb met grote diners, kan ik meedenken over het menu en helpen met het maken van een planning, maar ook een heel diner verzorgen. Misschien geef je wel een grote barbecue en wil je alleen wat salades bestellen terwijl je zelf voor vlees en stokbrood zorgt? Ook dat is mogelijk. 

Er is in principe geen vast bedrag voor de catering, maar je betaalt alleen voor de uren die ik maak om jou te assisteren, dáár waar het nodig is, en voor de ingrediënten. Hoe meer je zelf doet, hoe minder je afrekent. Hoe luxer je gerechten, hoe duurder het wordt. Neem contact op voor meer informatie op [email protected]

Een diner voorbereiden kost tijd, dus het is prettig en minder stressvol als je ruim de tijd hebt. Je wilt dingen vooruit koken, tafels huren etc, maar denk ook aan het op tijd uitnodigen van de gasten om afzeggingen te voorkomen. Het mooiste is als je tenminste vier weken van te voren begint. Voor informatie klik hier

Sarah

16 nov 2021

De table d’hote is voor iedereen aan te raden die graag in de watten gelegd wordt en zich wil laten verassen door een heerlijk en sterwaardig diner met heerlijke wijn erbij!

Wij komen zeker een keer terug!

Petra

2 oct 2021

Een geweldige avond: voor een verjaardag hebben we samen met de kinderen en hun aanhang op de Breitnersingel een workshop gevolgd. Een doorslaand succes! Ontzettend leuk om met de familie samen aan de slag te gaan.

Max

2 april 2021

Emilie kookt vorstelijk! Ik verheug mij steeds op de donderdag.

Ignace

24 april 2020

Wat een luxe om na een dag hard (thuis)werken met een glaasje rosé in het zonnetje te gaan zitten in plaats van de keuken in, wetende dat je straks een lekkere en gezonde maaltijd krijgt thuisbezorgd van Emilie die op haar bakfiets een rondje door de buurt fietst!